Title Image

Kwaliteit

BouwGarant aannemer

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Onze klanten zijn dus verzekerd dat we over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en onze zaken op orde hebben. Bij UFA Bouw werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. U kunt ons ouderwets noemen in het leveren van kwaliteit en ambachtelijkheid. 

 

Innovatief in uitvoering

Waar we niet ouderwets in zijn is de uitvoering van projecten. De bouw verandert doorlopend en wij werken met de nieuwste technieken, ontwerpen en materialen. Door continue opleidingen te volgen waarborgen we de kwaliteit binnen ons bedrijf.

 

Bouwen aan de kwaliteit van morgen

Aandacht voor opleiding en scholing past in onze filosofie van UFA Bouw. Door leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden zorgen wij voor continuering van vakmensen en helpen wij jongeren aan een goede maar bovendien mooie baan in een bouwbedrijf. Wij bouwen hierdoor aan de kwaliteit van morgen.

 

UFA Bouw BV is een erkend leerbedrijf aangesloten bij:

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u een dakkapel, aanbouw, kantoor renovatie of een compleet nieuw bedrijfsgebouw laten bouwen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.