Title Image

Werkwijze

Onze werkwijze

Met onze 4 kernwaarden klantgericht, kwaliteit, betrouwbaar en flexibel garanderen we een optimaal bouwproces met een kwalitatief eindproduct dat voldoet aan uw wensen.

Klantgericht

Om het bouwproces zo goed mogelijk te begeleiden luisteren we bij de allereerste bespreking goed naar wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wij denken met u mee in oplossingen om het project naar uw wensen vakkundig en veilig uit te voeren. Als helder is wat van ons wordt verwacht ontvangt u een offerte met een reële planning.

Tijdens de uitvoering van het project krijgt u één projectleider die u op de hoogte houdt van de voortgang van hele project. Hebt u tijdens het bouwproces een vraag? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Korte lijnen en helderheid, daar houden we van.

Kwaliteit

Noem ons ouderwets als het gaat om het afleveren van kwaliteit en ambachtelijkheid. Bij UFA Bouw werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. Waar we niet ouderwets in zijn is de uitvoering van projecten.

De bouw verandert doorlopend en wij werken met de nieuwste technieken, ontwerpen en materialen. Door continue opleidingen te volgen waarborgen we de kwaliteit binnen ons bedrijf.

Betrouwbaar

We werken met een vast team betrouwbare specialisten waar we een vertrouwensband mee hebben opgebouwd. We doen wat we beloven, afspraken zijn afspraken.

We werken bovendien met een transparante prijsstelling. Geen verborgen kosten of nacalculatie van niet eerder gemelde kosten.

Flexibel

Omdat we alle disciplines zelf in huis hebben zijn we flexibel in de uitvoering. Bovendien werken we met een vast team specialisten die we kunnen inhuren op basis van de grootte en eisen van een project. Dit maakt dat we zowel kleine als grote projecten kunnen aannemen.

We denken met u mee in oplossingen om het project naar uw wensen op te leveren. Komen er halverwege het project aanvullende vragen of andere inzichten dan zijn we te allen tijde bereid om weer om tafel te gaan om te kijken hoe we dit kunnen opvolgen.

Wordt u onze nieuwe tevreden klant?