Nieuw Medisch Diagnostisch Centrum in Amsterdam

MRI Centrum Amsterdam

Nieuw Medisch Diagnostisch Centrum in Amsterdam

UFA Bouw is gestart met de verbouwing en inrichting van een specialistisch project in Nijenburg 150-151, Amsterdam.

Op deze locatie opent MRI Centrum Amsterdam binnenkort een nieuw Medisch Diagnostisch Centrum voor MRI, röntgen en echo onderzoek. Het centrum vestigt zich op de begane grond en in een deel van het souterrain. Bovendien komt er op deze locatie een poli voor de klanten van Bergman Clinics.

   

Specialistisch werk

Vooral het plaatsen van de MRI vereist veel voorbereiding en vakkundigheid. Hierbij werken we nauw samen met Siemens. Omdat we eerder drie andere centra voor MRI Centrum Amsterdam hebben gerealiseerd, zijn we op basis van onze expertise gevraagd om ook deze nieuwe locatie te verbouwen en in te richten.

UFA Bouwupdate

We hebben de ruimte kaal gemaakt. Op de foto’s is de koeling aan de buitenzijde te zien, met de koelleidingen en het (rode) drukvat. Dit gaat straks de MRI koelen.

   

We zijn bezig met sparingen voor een interne trap naar het souterrain. Ook maken we sparingen in de omgang voor lichtkoepels. Hierdoor valt het licht ook in het souterrain. Bovendien maken we een nieuwe sparing in het beton om straks de Röntgen kamer te kunnen bereiken.

        

Volg ons op Facebook voor updates over dit project en andere verbouwingen!