Samenwerking UFA Bouw & Houtindustrie Amersfoort

Samenwerking UFA Bouw & Houtindustrie Amersfoort

Al vele jaren voeren UFA Bouw en Houtindustrie Amersfoort werkzaamheden uit aan de woningen van het Hilwis complex. Om elkaar te versterken en bij complete kozijnvervanging de eigenaren beter van dienst te kunnen zijn is besloten om een samenwerking aan te gaan. We ontzorgen de eigenaren met een compleet pakket van offerte tot en met plaatsing.

Vergunningstraject met architect

UFA Bouw verzorgt het vergunningstraject in samenwerking met een architect en de montage van de nieuwe buitenkozijnen. Bouwkundige zaken als steigerwerk en afvoer van vrijkomende materialen behoren daar ook toe. Bovendien kunnen wij het schilderwerk verzorgen.

Productie nieuwe buitenkozijnen inclusief voorlaklaag en isolatieglas

Houtindustrie Amersfoort produceert de nieuwe buitenkozijnen inclusief voorlaklaag en isolatieglas. Dit gebeurt volgens de detaillering die al in het verleden is overeengekomen met Welstand van Gemeente Amsterdam.

Hoe werkt dit in de praktijk

Een offerteaanvraag voor complete kozijnvervanging van een woning in het Hilwis complex komt binnen bij UFA bouw of bij Houtindustrie Amersfoort. Gezamenlijk maken wij één aanbieding met daarin opgenomen twee offertes. Bij opdracht krijgt de aanvrager van beide bedrijven een opdrachtbevestiging. Daarna gaan we samen aan de slag.

Vragen over een renovatie?
Neem contact met ons op of bel ons voor een vrijblijvende offerte op 020 482 1478.