Update groot onderhoud Hilwiscomplex

Update groot onderhoud Hilwiscomplex

Sinds november vorig jaar werkt UFA Bouw aan het groot onderhoud van het Hilwiscomplex in de Rivierenbuurt, Amsterdam. Het complex is opgedeeld in 4 Verenigingen van Eigenaars: de Roos, de Tulp, de Dahlia en de Hyacint.

De Lairesse Bouwmanagement verzorgt het technische beheer voor deze VvE’s en stelde het Meerjaren Onderhoudsplan op, verdeeld in verschillende fasen.

Werkzaamheden eerste fase
Eind vorig jaar zijn wij begonnen met het onderhoud aan alle goten, pannen, achterliggende platte daken, houtwerk aan de achterzijde van het dak, natuursteenbanden, plinten en de entrees.

Bovendien werken we aan groot onderhoud van de voorgevels van de Roos en de Dahlia aan Waalstraat. De werkzaamheden die wij aan de gevels uitvoeren zijn: houtrot herstel en schilderwerk aan alle ramen, deuren en kozijnen. Ook pakken we het metsel- en voegwerkherstel aan, en plaatsen nieuwe zinken goten met aansluitdetails op de daken.

Afgerond: voorgevel de Roos
Vorig jaar hebben we voor VvE de Roos Waalstraat de voorgevel afgerond:

Omdat veel van onze werkzaamheden en producten weersgevoelig zijn (denk aan epoxyharsen) hebben wij in de wintermaanden werkzaamheden verricht aan de overige onderdelen bij de VvE.

Onderhoud voorgevel de Dahlia gestart
Deze maand april zijn we weer gestart met de voorgevel van de Dalia Waalstraat, zie onderstaande foto’s:

 

Planning afronding werkzaamheden fase 1
We verwachten alle onderhoudswerkzaamheden uit de eerste fase half juni af te ronden.

Op de hoogte blijven van dit project?
Volg onze updates en eindresultaten op Facebook en LinkedIn.