Werk aan de winkel!

Werk aan de winkel!

Binnen enkele weken is het zover. In opdracht van een vaste relatie starten we met een grote verbouwing van twee hoekpanden aan de Cornelis Schuytstraat 46 en Johannes Verhulststraat 107. Op de plek van de twee aangrenzende benedenverdiepingen komt één winkel. UFA Bouw maakte het plan voor de transformatie en werkte dit uit in een bouwaanvraag. Inmiddels is de bouwvergunning verleend en kunnen we aan de slag!

Metamorfose tot stijlvolle, moderne winkel
Op de foto’s hieronder zie je de oude situatie voor de verbouwing én de nieuwe impressies van het eindresultaat. In het hoekpand aan de linkerzijde zat Juwelier Van der Tuin en het andere hoekpand rechts was een woonhuis.

SITUATIE VOOR VERBOUWING:


Gevel en interieur linker hoekpand b.g.


Interieur rechter hoekpand b.g.

WINKELRUIMTE NA VERBOUWING:


Impressies na verbouwing

Plan van aanpak
Om beneden één grote ruimte te creëren breken we de bouwmuren en de achtergevel door. Aan de achterzijde plaatsen we een uitbouw. We liften de balklaag van de Cornelis Schuytstraat, hierdoor wordt het bestaande souterrain beloopbaar en kan deze extra ruimte bij de winkel worden betrokken. In de lange tuin achter de beide panden komt een glazen tuinhuis. Ook de gevel aan de voorzijde van de Johannes Verhulststraat krijgt een facelift met een totaal andere indeling:

GEVEL VOOR VERBOUWING:

IMPRESSIE GEVEL NA VERBOUWING:

Architect: Yifat Levron
Constructeur: Duyts Bouwconstructies

Verbouwing bovenverdieping
Naast de verbouwing van de winkel realiseren we op de bovenverdieping van de Johannes Verhulststraat een modern appartement met toegang vanuit de Cornelis Schuytstraat.

Work in progress..
Volg onze updates op deze site, Facebook en LinkedIn.