Groot renovatieproject Kramatweg

Groot renovatieproject Kramatweg

In een woonblok aan de Kramatweg in Amsterdam renoveert UFA Bouw meerdere woningen tegelijk. De wijk in het stadsdeel Oost dateert uit de vroege 20e eeuw. De namen van de straten zijn vernoemd naar eilanden en andere begrippen uit de vroegere kolonie Nederlands-Indië.

Werk in uitvoering
Gedurende het renovatie project heeft UFA Bouw al 14 woningen in het woonblok opgeleverd. Compleet verbouwd, geïsoleerd en gemoderniseerd. De verbouwingen zijn nog in volle gang, op dit moment wordt gewerkt aan 7 verschillende woningen verspreid in het woonblok.

Verschillende uitvoeringen 
De woningen in het blok worden op verschillende wijze opgeleverd. Naast de appartementen die in de bestaande maatvoering worden gerenoveerd, creëren we bij andere woningen extra ruimte met een uitbouw. Op deze manier hebben de diverse appartementen op de begane grond extra leefruimte gekregen.

Ook op de 1e en 2e verdieping is bij verschillende appartementen een uitbouw geplaatst met een Frans balkon.
In de toekomst gaan we enkele woningen op de bovenste verdieping renoveren met een dakopbouw.

Luxe afwerking
Alle appartementen zijn luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Een moderne keuken met kasten in hoogglans wit met rvs en een badkamer met een strak meubel inclusief twee kranen. De douchecabine is uitgevoerd met granito vloer. Voor de kapstok in de hal hebben we een open nis gecreëerd, deze is met mooie lichthouten plank afgewerkt.

Elementen in originele oude stijl 
De woningen zijn afgewerkt met paneeldeuren en houten plinten. Ook de buitendeuren die toegang geven tot het trappenhuis worden geheel nagemaakt in oude stijl, inclusief de driehoekige raampjes.

Comfortabel en goed geïsoleerd
Alle oude kunststof kozijnen zijn vervangen door houten kozijnen met hr++ glas en alle achtergevels zijn aan de buitenzijde met isolatiemateriaal en gebakken steen strips geïsoleerd.

Categorie:

Aanbouw, Dakopbouw, Renovatie, Verbouwing

Tags:

Duurzaam, Isolatie