Backstage bij renovatie bedrijfskantoor Generaal Vetterstraat

Backstage bij renovatie bedrijfskantoor Generaal Vetterstraat

Na intensieve voorbereiding en ontwikkeling met diverse partijen, vorderen de werkzaamheden van het renovatieproject Generaal Vetterstraat gestaag. Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s van het verbouwingsproces.
Zie ook eerder nieuws over dit project

Werk in uitvoering
De lofts (8 stuks) met een totaal oppervlak van 2800 m2 zijn volledig gestript. We realiseren een patio en verschillende lichtstraten met dakterrassen, vervangen de gehele dakbedekking met hoge isolatie waarde, realiseren nieuwe gevelkozijnen, leggen een vloerverwarming aan met nieuwe dekvloeren en maken nieuwe indelingen met toiletten en pantry’s. De units krijgen nieuwe elektra en Led verlichting.

Backstage bij team UFA Bouw en partners:

Het zand/cement voor de nieuwe dekvloer wordt aangeleverd en gelegd, de vloerverwarming eronder is nog deels zichtbaar. Als alles is bedekt wordt de toplaag van de dekvloer gladgemaakt en afgedicht met een vlindermachine.

Op de twee plekken waar de nieuwe beton trappen komen plaatsen en stellen we een juk. Dit doen we omdat de dekvloer de nieuwe zware trappen niet kan dragen qua puntbelasting. Op het juk monteren we het bordes van de trap.

Wat een verrijking is het daglicht van de nieuwe lichtstraat en patio binnen. Op het dak zie je de bovenkant van de lichtstraat en de nieuwe kozijnen erachter. Hier komt straks het dakterras.

Een prachtige nieuwe overheaddeur voor de achtergevel is geplaatst, en op de eerste verdieping worden de eerste gevel kozijnen aangebracht.

Dit is de nieuwe indeling van de boven unit, de deuren zijn inmiddels geleverd en bij de toiletten is het eerste tegelwerk aangebracht.

Uitgelichte partners voor dit project
– Intal Gevel kozijnen
– Brakel Atmos Lichtstraten
– Assa Abloy Overheaddeuren
– MBS betontrappen Soest

Planning oplevering
Begin volgend jaar leveren we de loft kantoor bedrijfsruimte op.
Volg ons op Facebook of LinkedIn voor het eindresultaat!