Meet our team: Nick van Dongen!

Meet our team: Nick van Dongen!

Waar zijn we zonder vakmensen? Regelmatig delen we mooie eindresultaten van onze projecten. Verbouwingen en renovaties waar veel bloed, zweet en soms tranen 😉 aan vooraf gaan. Vakwerk kost nou eenmaal tijd en aandacht. Én de juiste vakman op de goede plek. Daarom willen we je voorstellen aan één van onze toppers.

We proudly present: Nick van Dongen

Nick is uitvoerder bij het grote renovatieproject aan de Kramatweg en werkt nu ruim 8 jaar voor UFA Bouw. Hij begon als leerling bij ons bedrijf en rondde de opleidingen Primaire en Voortgezette Timmerman af. Het leukste aan zijn werk vindt hij de afwisseling.

Nick: “Het is uitdagend werk. Van planning, inkoop tot het inhuren van mensen. Je kunt hier alle werkzaamheden van een complete verbouwing uitvoeren. Geen dag is hetzelfde.”

Wim Fakkeldij over Nick: “Het is mooi om Nick te zien groeien van nieuwsgierige leerling tot vakman met kennis. Zijn beheersing en omgang met mensen is een grote kracht. Nick gaat zijn droom in de bouw waarmaken, daar zijn we van overtuigd.”

UFA Bouw erkend leerbedrijf

We vinden het belangrijk om jonge mensen op te leiden voor het vak. We helpen jongeren graag aan een goede, mooie baan in het bouwbedrijf. Ken je, of ben je een enthousiaste leerling met interesse in een leerzame stageplek bij ons in het bedrijf? Neem contact met ons op.