Moderne duurzame renovatie Rijksmonument Amsterdam

Moderne duurzame renovatie Rijksmonument Amsterdam

UFA Bouw heeft op de Haarlemmerdijk een monumentaal pand compleet gerenoveerd. Het was een uitdaging omdat het een Rijksmonument is en we de constructie moesten behouden zoals deze was. Voor de renovatie van start kon gaan hebben we eerst een splitsingsvergunning bij de gemeente aangevraagd en verkregen. Daarna zijn de twee woningen volledig gestript en opnieuw opgebouwd.

Van het gas af
De woningen bevinden zich op de eerste en de tweede verdieping van het pand. Op de begane grond zit een bedrijfsruimte en de woning op de tweede verdieping heeft een zolder. De twee woningen zijn gasloos gerenoveerd met een elektrische vloerverwarming en een elektrische boiler. UFA Bouw heeft casco herstelwerkzaamheden uitgevoerd en alle houten onderdelen geschilderd. Ook zijn er nieuwe zinken goten aangebracht.

De twee woningen zijn totaal gemoderniseerd en voldoen weer aan de huidige tijd. Nieuwe huurders kunnen genieten van deze fijne woningen in de populaire Haarlemmerbuurt met alle leuke restaurantjes, shops en koffiespots.

Veel is in eigen beheer uitgevoerd, projectpartners onder meer:
Leverancier bouwmaterialen: BMN van keulen
Dakdekker en lood- en zinkwerken: Piet Persoon Dakwerken
Loodgieter: Kervana Loodgieter en installatiebedrijf

Vragen over een renovatie?
Neem contact met ons op of bel ons voor een vrijblijvende offerte op 020 482 1478.

Categorie:

Onderhoud, Renovatie, Verbouwing