Dakopbouw met terras Amsterdam

Dakopbouw met terras Amsterdam

In de Nicolaas Maesstraat hebben we een prachtige dakopbouw geplaatst met aan de achterzijde een dakterras. De kozijnen van de dakopbouw lopen aan de terraszijde van de vloer tot het plafond en kunnen over de gehele breedte van de woning open. De binnenruimte is ingedeeld met een studeerkamer, een luxe douche/toiletcel en een logeerkamer. Ook de meubels en de nissen aan de buitenzijde zijn door ons vervaardigd.

Uitvoering

De dakkapel heeft aan de straatzijde een schuine zijde gekregen, zodat deze aan het oog onttrokken is. De voorzijde is met zink bekleed en er zijn drie Velux dakramen geplaatst.

Eén zijkant is tegen de hoogbouw van de buren geplaatst. De andere zijde is uitgevoerd met een onderhoudsarm plaatmateriaal. Dit is verlijmd en verwerkt in een van te voren bepaald patroon.

De vloer is uitgevoerd in een duurzame vloercoating. Deze is doorgevoerd in de natte groep door middel van verholen plinten. Het kunststof verfsysteem in de natte ruimte is waterdicht.

Het terras is uitgevoerd in Bankirai geribde steigerdelen en geschaafd hekwerk.

Plan van aanpak

De dakopbouw is bij ons volledig in de werkplaats opgebouwd en in delen op transport gegaan. Na een goede voorbereiding is de dakopbouw in één dag op locatie geplaatst. Vanuit de bestaande woning is in het midden een doorbraak gemaakt met de opgang naar de dakopbouw.

 

 

 

Categorie:

Dakopbouw, Verbouwing