Geluidsstudio’s Amsterdam

Geluidsstudio’s Amsterdam

We hebben het pand aan de Luchtvaartstraat te Amsterdam dat enige tijd heeft leeggestaan verbouwd tot professionele geluidsstudio’s voor Loudness. De studio staat bekend om zijn perfectie in geluidsopnamen en deze perfectie hebben wij ook in het pand kunnen doorvoeren. We hebben de oude bedrijfshal betonvloer, stalen spanten en houten kap omgetoverd tot één grote geluidsstudio (voor groepen ) en 6 kleinere geluidsstudio’s. Het is een prachtige, informele studio geworden met hoge kwaliteit.

Omdat deze opdrachtgever bijzonder tevreden was over de aanpak, communicatie, tijdspad en bovenal de kwaliteit, heeft hij ons aanbevolen bij zijn nieuwe buurman met eveneens geluidsstudio’s. Deze buurman, maker van het wereldwijd bekende intro van The Voice, wilde zijn studio dichter bij Amsterdam vestigen.

Uitvoering

Behoudens de studio’s, aanpassen van spanten, geheel nieuwe infrastructuur data, luchtbehandeling en elektra, hebben wij ook mogen meewerken aan de inrichting. Het informele komt goed tot uiting in de verschillende zitjes, de bar en wandbekledingen.

Categorie:

Verbouwing