Industriële kantoor- en bedrijfslofts

Industriële kantoor- en bedrijfslofts

Deze maand leverde UFA Bouw een aantal industriële kantoor- en bedrijfslofts op aan de Generaal Vetterstraat in het zeer gewilde kantoren- en bedrijvengebied Amsterdam Schinkel. Het was een groot renovatieproject waarbij een ruime hal van 2800 m2 is verbouwd tot 8 moderne, lichte bedrijfsruimtes. We zijn supertrots op het prachtige resultaat!

Amsterdam Schinkel is de laatste jaren zeer in trek bij reclame-, mediabureaus en de mode industrie. In deze creatieve buurt krijgen steeds meer oude bedrijfshallen en loodsen een mooie herbestemming en worden getransformeerd tot moderne bedrijfspanden.

De gerenoveerde industriële bedrijfslofts onderscheiden zich door moderne zwarte kozijnen en overheaddeuren, heel veel daglicht door nieuw aangebrachte lichtstraten, een patio of dakterras. En alle lofts zijn voorzien van aangename vloerverwarming.

De ruimte met een totaal oppervlak van 2800 m2 is volledig gestript. Vervolgens zijn verschillende sparingen in het beton gemaakt voor lichtstraten, patio en trappenhuizen. De gehele dakbedekking is vervangen met hoge isolatie waarde en lofts op de bovenste verdieping hebben dakterrassen gekregen. Het gehele gebouw is uitgevoerd met nieuwe zwarte gevelkozijnen en vloerverwarming met nieuwe dekvloeren. Ook is elke unit voorzien van nieuwe elektra, een CV installatie, led verlichting, eigen toiletruimte en een pantry.

We hebben bij de uitvoering van dit project diverse obstakels gehad. Van hittegolf tot stikstof- en coronacrisis. Daarom zijn we extra trots op het mooie eindresultaat en willen we onze werklieden, partners en leveranciers bedanken voor hun inzet en prettige samenwerking!

Architect renovatie project: Onno Vlaanderen

Partners:
BMN Amsterdam, Bouwmaterialen
Intal Gevel, Kozijnen
– De Balk staal leverancier
– Assa Abloy, Overheaddeuren
– MBS betontrappen Soest
– Totaal techniek, Daken

Hieronder een aantal eerder verschenen artikelen over deze verbouwing:

Nieuw renovatieproject op bedrijfsterrein Schinkel

Hot update: renovatie kantoor units Generaal Vetterstraat

Backstage bij renovatie bedrijfskantoor Generaal Vetterstraat

Prachtig bloemkozijn door creativiteit en samenwerking

Categorie:

Renovatie, Verbouwing

Tags:

Bedrijfspand