Renovatie grachtenpand hartje Amsterdam

Renovatie grachtenpand hartje Amsterdam

Midden in het centrum van Amsterdam leggen we de laatste hand aan de verbouwing van een geheel grachtenpand aan de Nassaukade. Het statige pand is volledig gerenoveerd tot hoogwaardige appartementen met luxe keuken, toilet en badkamer. Originele details zoals glas-in-lood ramen en prachtige oude trapleuningen zijn behouden gebleven.

Op de begane grond is een licht appartement met openslaande deuren naar de tuin gerealiseerd. Alle andere appartementen kregen een ruim balkon aan de achterzijde met twee openslaande deuren. Ook de bestaande huurder van de 3e verdieping met deel van de zolder kreeg een dubbel balkon. Het andere deel van de zolder is verbouwd tot licht appartement. Deze zolderwoning heeft een verrassend groot dakterras met uitzicht op heel Amsterdam.

De woningen kregen een andere indeling en zijn compleet gerenoveerd naar de huidige eisen. Naast isolatieglas en geïsoleerde voorzetwanden zijn er geluidsisolerende Fermacell ondervloeren gelegd en brandvertragende plafonds aangebracht. Alle muren zijn gestuct, er zijn nieuwe laminaatvloeren gelegd en de appartementen zijn van binnen en buiten geschilderd. Ook het trappenhuis is volledig opgeknapt met nieuw tapijt en lambrisering.

Samenwerking renovatie Nassaukade:
BMN Bouwmaterialen
De Balk Staalconstructies
Evim Vloeren
Persoon Dakbedekking
Groen Schilders

Vragen over een renovatie?
Neem contact met ons op of bel ons voor een vrijblijvende offerte op 020 482 1478.

Categorie:

Dakopbouw, Renovatie, Verbouwing

Tags:

Appartementen, renovatie