Verbouwing woning Amsterdam Noord

Verbouwing woning Amsterdam Noord

De nieuwe eigenaar van een woning aan Zuideinde in Amsterdam Noord wilde graag het gele metselwerk van zijn nieuwe woning compleet aanpassen. UFA Bouw stucadoorde de gehele buitenzijde en kreeg bovendien de opdracht om een uitbouw te plaatsen van 3 meter aan de achterzijde van de woning, twee dakkapellen aan de voorzijde en het realiseren van de herinrichting van de begane grond.

Uitvoering
Bij het stucadoren van de buitenzijde van de woning zijn de keramische raamdorpel stenen verwijderd en is een betonnen raamdorpel aangebracht. De grond is tijdelijk verwijderd en alle gevels zijn voorzien van een buiten stucwerk laag die in drie delen is opgebouwd.
De uitbouw aan de achterzijde is over de volledige breedte van het huis geplaatst. Onder de kap aan de voorzijde zijn de twee slaapkamers vergroot door het plaatsen van dakkapellen. Deze hebben wij in de zelfde vorm en stijl opgebouwd als de twee bestaande dakkapellen.
Op de begane grond is de vloer uitgevoerd met een vloerverwarming en afgewerkt met een monoliet afgewerkte beton vloer. Dit geeft een prachtige industriële loft uitstraling. Bovendien is een nieuwe keuken geplaatst met kookeiland.

Categorie:

Aanbouw, Dakopbouw, Verbouwing

Tags:

dakopbouw, verbouwing