Woningsplitsing in twee appartementen

Woningsplitsing in twee appartementen

In een herenhuis in de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam heeft UFA Bouw twee mooie appartementen opgeleverd. We hebben het hele traject zelf uitgevoerd; van vergunningsaanvraag, ontwerp, tekenwerk, splitsing tot prachtig eindresultaat.

Luxe afwerking
De lichte woningen zijn luxe afgewerkt met een mix van moderne materialen en authentieke details.

Nieuwe indeling herenhuis
De tweede verdieping is een knusse woning voor expats of alleenstaanden geworden. Het appartement is luxe uitgevoerd en heeft een heerlijk balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde met openslaande deuren.

Op de 3e én de bergzolder op de 4e verdieping is een groot appartement gemaakt. Het heeft een entreehal met een moderne stalen deur, een mooie open living met kamer en suite deuren, een trap naar de bovenste verdieping met drie slaapkamers en twee luxe badkamers, waarvan één met bad. De douchecabines hebben een terrazzo vloer.

Pand geheel gerenoveerd
Naast de woningsplitsing is het trappenhuis ook gerenoveerd en is de trap voorzien van eiken dektreden. Bovendien heeft het herenhuis een nieuwe dakbedekking gekregen en is ook de gehele buitenzijde geschilderd. Kortom, het pand is compleet gerenoveerd en helemaal klaar voor de nieuwe bewoners. Wij wensen hen veel woonplezier in deze fijne buurt!

Wilt u meer weten over woningsplitsing?
Voor het splitsen van een woning in meerdere appartementen is een splitsingsvergunning van de gemeente nodig. De voorwaarden verschillen per gemeente. Wij kunnen u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons voor de mogelijkheden.

Categorie:

Energiebesparing, Onderhoud, Renovatie, Verbouwing

Tags:

Woningsplitsing